Va multumim pentru timpul vostru acordat,

DABITRON Impianti este o companie italiana care produce, exporta si comercializeaza panouri de control pentru ascensoare electrice, MRL si hidraulice, cu eficienta energetica ridicata. Aceste sisteme pot fi incluse la orice tip de lifturi, ascensoare existente sau de noua instalatie. Fiecare produs al noastru respecta un nivel de calitate si siguranta printre cele mai ridicate datorita experientei noastre profesionale acumulata in peste 30 de ani de activitate in acest sector, investitiilor continue in domeniul cercetarii si dezvoltarii tehnologice si utilizarea de materiale de ultima generatie. Panourile noastre de comanda sunt garantite 2 ani sunt conforme standardelor europene de referinta:  Directiva 95/16 EN si a normativelor europene: EN 81.1/2: 2010 + A3, va oferim in acelasi timp si un serviciu de asistenta tehnica. 

Firma noastra proiecteaza, monteaza, intretine, service operativ 24/24,  modernizeaza, comercializarea, vinde si exporta  o vasta gama de sisteme complete de lifturi, ascensoare ECO-eficiente ( electrice/ hidraulice cu sau fara camera masini), componente electrice (panouri de control pentru ascensoare electrice si hidraulice, dispozitive de urgenta, convertitor de frecventa, butoniere, displey, kit de modernizare...) si componente mecanice (usi, cabine, trolii, gearless, kit de modernizare...) pentru transportul pe verticala de persoane si materiale. Va propunem in acelasi timp o gama larga de sisteme speciale de ridicat (sisteme de ridicat pentru persoane cu dizabilitati motorii: servoscara (curbilinie, rectilinie si servoscara cu platforme), platforme pentru ridicat persoane pe vertical, lifturi speciale ( cu spatii reduse, cu structura portanta, externe, interne, panoramice..), pentru constructii private, comerciale si publice. Produsele pe care vi le oferim sunt omologate in baza normativelor europene, marcate CE si insotite de documentatiile si certificatele necesare instalarii (traduse in limba romana).

Obiectivul principal al activitatii noastre sunt clientii nostri, siguranta lor, calitatea si profesionalismul muncii noastre de a imbunatati stilul lor de viata oferindu-le produse a eficienta energetica. 

DABITRON Impianti este unic raprezentant autorizat in Romania al firmelor: IGV s.p.a., SMS Sistemi e Microsistemi s.r.l., Va punemla dispozitie un bogat catalog de produse care raprezinta rezultatul studiilor tehnice de ultima generatie si care sunt concepute pentru a mentine cele mai inalte standarduri de siguranta, tehnologie, calitate si consum redus de energie. Putem oferi o reducere de la 40% - 60% din energia electrica. Acest lucru permite clientului nostru final sa transforme chieltuielile in profit si sa aiba un nivel de viata mai bun. 

Produse competitive cu un raport calitate - pret, UNIC.                                                     

 

 

 

 

                 ...

                

 


DABITRON Impianti P.IVA 09190600016 - Via Leini 62 - 10088  - Volpiano (TO) - ITALIA  - Copyright   2005 dabitronimpianti@hotmail.it - Actualizat in data de: 15-05-2012