SERVICII  

ASCENSOARE, LIFTURI PENTRU TRANSPORTUL PE VERTICALA DE PERSOANE SI MATERIALE

Obiectivul companiei noastre este cel de a sadisface exigentele clientilor nostri, printr-o varietate de servicii si produse personalizabile, pe masura, concepute pentru a indeplini cele mai inalte standarde de siguranta, calitate si nu in ultimul rand, introducerea celor mai inalte tehnologi din sector, dotate de sisteme de eficienta energetica ridicate. Serviciile noastre:   

VANZARE  

                                        

  CONSULTANTA 
PROIECTARE (PE MASURA) 
EXPERTIZA TEHNICA 
    REPARARE SI MODERNIZAREA
MONTAJ
INTRETINERE
SERVICE 24/24
PIESE SI COMPONENTE ELECTRICE SI MECANICE
ASISTENTA TEHNICA
   
   
  
 
 

          
 
 

DABITRON Impianti proiecteaza si comercializeaza ascensoare cu un consum redus de energie care permit o reducere considerabila a costurilor de intretinere.  Aceste sisteme pot fi incluse la orice tip si model de lifturi sau ascensoare.

  PANOURI DE CONTROL pentru ascensoare electrice si hidrauluice dotate de SISTEME de ECONOMISIRE a ENERGIEI ELECTRICE cu pana la              40% - 50%. 

Produse competitive cu un raport calitate - pret, UNIC.

DABITRON Impianti este unic raprezentant autorizat in Romania al firmelor: IGV s.p.a., SMS Sistemi e Microsistemi s.r.l. ...

           

   PIESE SI COMPONENTE         
      PENTRU ASCENSOARE   
  SISTEME DE PARCARE   
      AUTO

 

 

 

                                                 

 


DABITRON Impianti P.IVA 09190600016 - Via Leini 62 - 10088  - Volpiano (TO) - ITALIA  - Copyright   2005 dabitronimpianti@hotmail.it - Actualizat in data de: 25-06-2014